folyamatos a kapcsolattartás a beszállítókkal

2020.06.09. 07:00

Új fogorvos Inotán – Hamarosan megérkeznek az eszközök

Új fogorvos kezdi meg hamarosan a rendeléseket Inotán. A várpalotai önkormányzat segítségével teljesen megújult Polyán utcai rendelőben Zrinszki Eszter látja majd el az 5. számú fogorvosi körzet betegeit. A doktornő bízik abban, hogy a szakellátás beindításához szükséges berendezések és eszközök rövid időn belül megérkeznek.

Szabó Péter Dániel

Zrinszki Eszter fogorvos és Varga Szilvia, a várpalotai polgármesteri hivatal humánügyi referense a Polyán utcai rendelő előtt

Fotó: Szabó Péter Dániel

Az Opsitos István háziorvosi rendelésének is otthont adó Polyán utcai épületben indítja hamarosan praxisát az 5. számú fogorvosi körzet új orvosa.

Zrinszki Eszter 2005-ben szerzett orvosi diplomát Debrecenben. Katonaorvosként járt

Koszovóban is külszolgálaton, 2007-től a MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred fogorvosaként szolgált Székesfehérváron, majd a szájsebészet gyakorlati szakvizsga megszerzése céljából a budapesti Honvédkórházban bővítette ismereteit. A doktornő elmondta, tulajdonképpen a honvédségnek köszönheti, hogy családjával a környéken telepedett le, s új praxist kezdhet Inotán.

Nagyon bízik abban, hogy a rendelések beindításához szükséges berendezések és eszközök rövid időn belül megérkeznek Inotára. Zrinszki Eszter elmondta, folyamatos a kapcsolattartás a beszállítókkal és mindenki arra törekszik, hogy minél hamarabb elindulhasson egy, a 21. századnak megfelelő színvonalú fogorvosi szakellátás Inotán is.

Zrinszki Eszter fogorvos és Varga Szilvia, a várpalotai polgármesteri hivatal humánügyi referense a Polyán utcai rendelő előtt Fotó: Szabó Péter Dániel

Ennek pontos időpontja azonban egyelőre még nem látható. A koronavírus-járvány miatt ugyanis az eszközök beszerzése jelenleg nehézkesebb, mint korábban. Így az 5. számú fogorvosi körzet pácienseit – az inotai rendelések indulásáig – a várpalotai Mártírok úti szakrendelőben dolgozó fogorvosok látják el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában