Rákóczi telepi tagiskola

2020.07.07. 07:00

Sok programot kínál a nyári várpalotai gyerektábor

Hat héten át tart idén a városi napközis tábor Várpalotán. A pályázati forrásból megvalósuló programnak idén a Rákóczi telepi tagiskola ad otthont.

Szabó Péter Dániel

Bódizsné Szabó Csilla, a várpalotai önkormányzat munkatársa ajándékcsomagokat oszt a táborozóknak

Fotó: Szabó Péter Dániel/Napló

Az anyagi lehetőségek bővülése miatt a korábbinál is színesebb programok várnak a gyerekekre.

– Tavaly hetente egyszer kirándultunk, idén azonban már minden kedden és csütörtökön van lehetőség ilyen jellegű programokra. Keddenként mindig túrázni indulunk, csütörtökönként pedig balatoni hajókázás, lovas kocsizás vagy éppen egy kalandpark, az állatkert, illetve a nagyvázsonyi Kinizsi-vár meglátogatása vár a gyerekekre. A pályázatnak köszönhetően segítő kutyás foglalkozások, valamint táncos, kézműves és sportprogramok is lesznek, valamint a méhészkedéssel is megismerkedhetnek a kisdiákok – mondta el kérdésünkre Förköli Kata táborvezető, aki szerint nagyon jó választás volt a Rákóczi telepi tagiskola mint táborhelyszín.

Bódizsné Szabó Csilla, a várpalotai önkormányzat munkatársa ajándékcsomagokat oszt a táborozóknak
Fotó: Szabó Péter Dániel/Napló

Az elmúlt héten a várpalotai önkormányzat munkatársai is ellátogattak a táborba, hogy ajándékcsomagokkal lepjék meg a részt vevő gyermekeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában