elismerték munkáját

2020.08.20. 15:06

Alsóörsért kitüntetést adtak át Kontrát Károly országgyűlési képviselőnek

Kontrát Károly képviselőnek, miniszterhelyettesnek Alsóörsért kitüntetést adományozott a helyi képviselőtestület a település fejlődése érdekében végzett kimagasló, áldozatos munkája elismeréséért, amit Hebling Zsolt polgármester adott át a nyárbúcsúztató és vendégmarasztaló napok megnyitóján, a Sirály parkban augusztus 19-én este.

Kovács Erika

20200820 Alsóörs Hebling Zsolt polgármester Alsóörsért Díjat ad át Kontrát Károly államtitkárnak a térség országgyűlési képviselőjének Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Fotó: Fotó: Penovác Károly Veszprém Megyei Napló

Kontrát Károly az elismerés átvétele után felidézte, néhány éve Alsóörsön úgy mondta, nagyon jók a község kilátásai. Örömmel szólt arról, hogy a fejlődésben közreműködhetett.

Kontrát Károly képviselőnek, miniszterhelyettesnek Alsóörsért kitüntetést adományozott a helyi képviselőtestület
Fotó: Penovác Károly/Napló

A képviselő a kitüntető címet érintő kérdésünkre elmondta, megtisztelő számára, meglepésként érte, nagy örömmel vette át, és a bizalom jelének tartja. Úgy gondolja, az elmúlt tíz évben a község nagyon sokat fejlődött, ami az ittenieknek, a vezetésnek, illetve a kormányzattal való együttműködésnek köszönhető. Aláhúzta, az országnak olyan értékei vannak, amiket mindenkinek meg kell ismerni, legfontosabb természeti kincsünk a Balaton, ami reneszánszát éli, és ahová egyre többen érkeznek. Nemcsak a partra érdemes elmenni, hanem távolabbra is. A tónál a kiemelt kormányzati támogatás eredményei már látszanak, és egyre vonzóbb a térség. Az idei szezon később indult, de elképzelhető, hogy hasonló eredményeket lehet elérni, mint korábban, és a nyári szezon jelentősen kitolódik. Úgy fogalmazott, nagyon szereti a tavat, a családnak van a Balatonnál háza, amit mindig szívesen keresnek fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában