immár huszonhét éve

2020.08.01. 07:00

Észjáték az olaszfalui presszóban

Az önkormányzat támogatásával élénk ultiélet zajlik a bakonyi faluban immár huszonhét éve, tudtuk meg az egyik aktív játékostól, Busz Jánostól, aki Pénzesgyőrből hét évvel ezelőtt csatlakozott a csapathoz.

Müller Anikó Hanga

Fotó: pixabay.com

A heti edzéseket hét állandó taggal vasárnap délutánonként tartják egy közösségi sörözőben, havonta egy alkalommal pedig a környékbeli településeken van csapatjáték. Voltak már Csóton, Veszprémvarsányban, Vanyolán, Pénzesgyőrben, Tésen, Kislődön, de Veszprémben és Zalaegerszegen is, hozzájuk pedig érkeztek vendégjátékosok Mosonmagyaróvárról, Zircről, Várpalotáról. Az utazásokhoz az önkormányzat biztosít járművet, melyet Böőr Tibor vezet. Rá különösen büszkék, ő érte el a legjobb eredményt közülük, a megyei vetélkedősorozatról továbbjutva az országos versenyen.

A legközelebbi csapatversenyük augusztus 2-án, vasárnap lesz a Rita presszóban, mely több közösségi kezdeményezés színhelye. A versenyt reggel nyolc órakor kezdik köszöntőpálinkával, majd lesz kolbászreggeli és meglepetés­ebéd. A legjobbak értékes díjakban részesülnek.

A résztvevők alkalmanként hetvenöt mérkőzést játszanak le, a vírushelyzet okozta szünet után újult erővel folytatják a küzdelmeket, mondta el Busz János, hangsúlyozva, hogy – bár sok függ a lapelosztástól – az ulti nem szerencse-, hanem észjáték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában