Koronavírusos a veszprémi Algida egyik dolgozója

Mint arról a napokban több helyi oldalon olvashattunk, koronavírusos lett az Algida veszprémi gyárának egyik dolgozója.

veol.hu

Forrás: pixabay.com

A jégkrémgyár üzemeltetőjét az Unilevert kerestük meg, érdeklődve a megbetegedés körülményeiről.

Kérdésünkre Ádám Viktor, az Unilever kommunikációs ügynöksége, a Noguchi Porter Novelli vezető tanácsadója válaszolt, amit változtatás nélkül itt közlünk:

„Megerősítjük, hogy a veszprémi jégkrémgyár egy munkavállalójának SARS-CoV-2 tesztje pozitív lett. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy amiben csak lehet, támogassuk őt. Már márciusban a hatóságok ajánlásainak mindenben megfelelő, szigorú protokollokat és megelőző intézkedéseket vezettünk be, hogy biztosítsuk gyárunkban az üzem folytonosságát és kollégáink biztonságát. Intézkedtünk arról, hogy azonosítsuk azokat, akik az elmúlt napokban közvetlen kapcsolatba kerülhettek az érintett kollégánkkal. Őket természetesen a vállalat költségén teszteljük le, továbbá lehetőséget biztosítunk a számukra arra, hogy – saját döntésük alapján – még a teszteredmények megérkezése előtt önkéntes karanténba vonulhassanak és ott figyelemmel követhessék egészségügyi állapotuk alakulását. Felvettük a kapcsolatot a hatóságokkal és elvégezzük a létesítmény széleskörű tisztítását és fertőtlenítését.„

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában