Két veszprémi iskolában is online tanítanak koronavírus-fertőzés miatt

A Vetési gimnázium öt osztályában rendelt el digitális munkarendet az operatív törzs, erősítette meg értesülésünket a Veszprémi Tankerületi Központ.

Napló-információ

Forrás: pixabay

Az esettel kapcsolatban megkerestük a fenntartót, érdeklődtünk, mennyi tanuló és pedagógus fertőződött meg. A tankerület válaszát szó szerint idézzük:

„A Veszprémi Tankerületi Központ intézményeiben előforduló koronavírus-fertőzéseknél minden esetben az Emmi által előírt intézkedési terv alapján intézkedünk. A Klebelsberg Központon keresztül jelentjük az Oktatási Hivatal és az operatív törzs felé az eseteket. A további intézkedéseket a Nemzeti Nép­egészségügyi Központ döntése alapján hozzuk. A szerdai állapot szerint két intézmény hat osztályában rendelte el az operatív törzs a tantermen kívüli, digitális munkarendet: a Veszprémi Báthory István Sportiskolai Általános Iskola egy osztályában és a Vetési Albert Gimnázium öt osztályában” – áll a Veszprémi ­Tankerületi Központ közleményében.

A Báthory iskolában is változott a helyzet:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában