várnak minden fiatalt

2020.11.03. 16:00

Megalakult a várpalotai Fidelitas

Megalakult a Fidelitas várpalotai alapszervezete Kontrát Károly államtitkár, országgyűlési képviselő és Campanari-Talabér Márta polgármester támogatásával október 27-én, amelyen Illés Boglárka, a Fidelitas országos elnöke is részt vett, közölte lapunkkal Nagy Csaba, a Fidelitas várpalotai elnöke.

Kovács Erika

Mészáros Richárd, Angyal Gábor, Palkovics Dávid, Illés Boglárka, a Fidelitas országos elnöke, Bóka Bence, a Fidelitas regionális igazgatója, Campanari-Talabér Márta, Várpalota polgármestere, Szedlák Áron, a Fidelitas Veszprém megyei választmányi elnöke, Dénes Kornél, Gerván Kinga, a balatonfüredi Fidelitas alelnöke, Nagy Csaba, várpalotai elnök és Németh-Kovács Anita

Forrás: Fidelitas várpalotai alapszervezete

Az ülésen nyilatkozatban összegezték, a Fidelitas Magyarország legnagyobb, legszervezettebb jobboldali ifjúsági közössége, amely vár minden fiatalt, akiket foglalkoztatnak a társadalmat érintő legfontosabb kérdések, megoldások, és felelősséget éreznek hazájuk iránt.

Céljuk, hogy népszerűsítsék a kereszténydemokrata-konzervatív értékeket a fiatalok körében, karitatív és közösségi programokkal. A Fidelitas rendkívül fontosnak tartja a határon túli honfitársaik támogatását, a környezettudatos életmódot, az állatvédelmet.

Mészáros Richárd, Angyal Gábor, Palkovics Dávid, Illés Boglárka, a Fidelitas országos elnöke, Bóka Bence, a Fidelitas regionális igazgatója, Campanari-Talabér Márta, Várpalota polgármestere, Szedlák Áron, a Fidelitas Veszprém megyei választmányi elnöke, Dénes Kornél, Gerván Kinga, a balatonfüredi Fidelitas alelnöke, Nagy Csaba várpalotai elnök és Németh-Kovács Anita Fotó: Fidelitas várpalotai alapszervezete

- A fiataloknak hatalmas felelősségük van, mert a jelenlegi politikai döntések évtizedeken át meghatározzák az életüket. Így nagyon fontosnak tartom, hogy a nemzeti-jobboldali oldalt támogatva, minél több fiatalhoz közelebb hozzuk a közéletet – hangsúlyozta Nagy Csaba várpalotai elnök.

Címkék#Fidelitas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában