Jó úton járnak

2020.12.23. 20:00

Megyei közterület-szépítési verseny: kiváló minősítést kapott Balatonfüred

Kiváló minősítést nyert el Balatonfüred „A tiszta és virágos Veszprém megyéért” című idei közterület-szépítési versenyen, amit a megyei önkormányzat írt ki, tudtuk meg Holczer András alpolgármestertől.

Kovács Erika

Balatonfüred természeti szépségét sokan megcsodálják, különösen tavasszal és nyáron Fotó: Balatonfüred önkormányzata

Forrás: Balatonfüred önkormányzata

A rangos elismerésről szóló oklevelet Polgárdy Imre megyei közgyűlési elnök postán küldte el a városnak, tekintettel a járványhelyzetre.

- Elkötelezettek vagyunk abban, hogy Balatonfüred tiszta, élhető, növényekkel, parkokkal és gondozott zöldterületekkel rendelkező város maradjon a jövőben is, amelyhez továbbra is kérjük az intézmények, a vállalkozások és a magánszemélyek segítségét, támogatását – fogalmazott Holczer András.

Balatonfüred természeti szépségét sokan megcsodálják, különösen tavasszal és nyáron Fotó: Balatonfüred önkormányzata

Hozzátette, ezek a rangos díjak megerősítik őket abban, hogy ezen a téren is jó úton járnak. Köszönet jár mindenkinek, aki ebben a munkában részt vett, illetve részt vesz, és támogatja a város törekvéseit.

A zsűri egyebek mellett értékelte a kulturált környezetet, a városban található növényeket, így a virágokat, fákat, illetve mindezek elrendezését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában