Korszerű környezetben

2020.12.17. 07:00

Új helyre került az egészségbiztosítási és családtámogatási osztály Veszprémben

A Jókai utcába költözött a Veszprém Megyei Kormányhivatal egészségbiztosítási és családtámogatási osztálya a közelmúltban.

Marton Attila

Láng Lászlóné, a családtámogatási és társadalombiztosítási főosztály vezetője és Takács Szabolcs kormánymegbízott az új épületbe költözött ügyfélszolgálati helyiségben

Forrás: Kormányhivatal

Az ügyfélszolgálat november vége óta működik az új helyszínen, a szervezeti egység akkor költözött át az Óvári Ferenc utcából, közölte a kormányhivatal. Kiemelték, a Veszprém Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály családtámogatási és egészségbiztosítási osztályának ügyintézői a Jókai utca 3–5. szám alatt kialakított ügyfélszolgálaton várják az ügyfeleket.

Az új helyszínen is az egészségbiztosítási nyilvántartásokkal, pénzbeni ellátásokkal és családtámogatási – kivéve lakástámogatás – ügyekkel kapcsolatban a korábban megszokott ügyfélfogadási időben lehet felkeresni a szervezeti egységet, a veszélyhelyzet miatt azonban csak előzetes időpontfoglalás után fogadják az ügyfeleket. Hozzátették, a Jókai utcai épületben működik továbbra is a nyugdíjbiztosítási osztály ügyfélszolgálata, amely a főbejáraton keresztül közelíthető meg, a családtámogatási osztály ügyfélszolgálatára az udvaron keresztül lehet bemenni.

Láng Lászlóné, a családtámogatási és társadalombiztosítási főosztály vezetője és Takács Szabolcs kormánymegbízott az új épületbe költözött ügyfélszolgálati helyiségben Fotó: Kormányhivatal

Megjegyezték, a Jókai utcai épület felújításával nemcsak korszerű munkavégzési és ügyintézési helyet alakított ki a kormányhivatal, hanem az Óvári Ferenc utcai bérleményből való átköltözés jelentős bérletiköltség-megtakarítást is jelent. A családtámogatáshoz tartozó ügycsoportok közül a lakástámogatási ügyintézés előzetes telefonos bejelentkezéssel a Megyeház tér 3. szám alatt történik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában