jótékony céllal

2021.01.11. 11:00

A Tankcsapda által dedikált italt bocsátott licitre az alsóörsi önkormányzat

Átadták a Nagy Veronika és Csókás Péter által felajánlott – a Tankcsapda együttes által aláírt – értékes italt Alsóörsön.

Szendi Péter

A képen Nagy Veronika, Bense-Petz Veronika és Hebling Zsolt polgármester

Fotó: Szendi Péter

Az önkormányzat közösségi oldalán lehetett licitálni, a legnagyobb összeget Bense-Petz Veronika ajánlotta fel. Az önkormányzat a befolyt összegből az időseknek kíván támogatást nyújtani.

Hebling Zsolt polgármester örömét fejezte ki, hogy sikeres volt az akció, mely abból indult ki, hogy tavaly tavasszal a koronavírus első hullámában egy alsóörsi lakos a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának eredeti mezét ajánlotta fel, melyet minden játékos aláírt. A falu elöljárójától megtudtuk, hogy akkor 290 ezer forint adomány jött össze. Voltak, akik licitálás nélkül is ajánlottak fel pénzt. A befolyt összegből az önkormányzat a 77 év feletti időseknek Béres-cseppet vásárolt.

Nagy Veronika, Bense-Petz Veronika és Hebling Zsolt polgármester Fotó: Szendi Péter

Hebling Zsolt polgármestert örömmel töltötte el a jótékony célú licit ötlete, egyben felhívta arra a figyelmet, hogy hamarosan a közösségi oldalukon újabb nemes kezdeményezést indítanak el, bízva abban, hogy az emberek segítséget nyújtanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában