Csontos Dávid balatoni vendéglős pizzára hívja azt, aki beoltatja magát

Szerintem csak az vethet véget a jelenlegi járványhelyzetnek, ha a lakosság nagy részét beoltják, és ezzel védett lesz – érvelt az oltás mellett Csontos Dávid, fiatal balatoni vendéglős.

Kovács Erika

Forrás: családi

– Nagyon szeretnék már a régi kerékvágásban élni, dolgozni, ismét emlékezetes estéket adni a vendégeknek – jegyezte meg Dávid, aki már korábban regisztrált a vakcinára.

A fiatal balatoni vendéglős szerint a normális élethez az kell, hogy mind többen kérjék az oltóanyagot. Ő – ahogy fogalmazott – egy kis jelképes aprósággal szeretne kedveskedni azoknak, akik beoltatták magukat: meghívja őket egy pizzára.

Csontos Dávid balatoni vendéglős pizzára hívja azokat, akik beoltatták magukat Fotó: Pana

– Hallottam róla, hogy vannak, akik tartanak a vakcinától. Ma Magyarországon 12 éves korig több különböző, kötelező védőoltást kapnak a gyerekek, mégsem kérdés, hogy a BCG vagy hepatitisz elleni oltásra szükség van-e. Hiszek az elmúlt 120 év oltási tapasztalatában, a kutatóinkban – jegyezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában