top 10

2021.01.01. 09:00

Hóágyú a Kossuth utcán, tucatnyi baleset a csúszós utakon– ez történt decemberben Veszprém megyében

Közeledik az év vége, a számvetések időszaka, ezért a veol helyi szerkesztősége is készített egy összegzést arról, mely témák érdekelték a legjobban olvasóinkat, melyek voltak azok a cikkeink, amelyek a legnagyobb visszhangot váltották ki.

Szívbe markoló tragédiák, krimibe illő történetek és örömteli események egyaránt jellemezték 2020 utolsó hónapját, természetes, hogy a sok-sok hír közül ezek érdekelték olvasóinkat a legjobban.

Magyarországon először a veszprémi Kossuth utcát fertőtlenítették hóágyú segítségével december 23-án.

Mosolyog Balázs, amikor édesanyja énekel neki, közben szeretettel simogatja fia arcát. A magatehetetlen, 38 éves, vékony fiatalember, aki beszélni sem tud, tizenévesnek látszik az ágyban, a diagnózis szerint születés körüli oxigénkárosodást szenvedett.

A 24 éves veszprémi S. K. holttestét találhatták meg az arra járók egy hipermarket közeli erdőben Veszprémben december 25-én, ugyanis a férfi körözése lekerült a rendőrség listájáról.

Szent Kristóf az utazók védőszentje. Ez azonban csak akkor derült ki a badacsonytördemici Horváth házaspár számára, miután Kristóf nevű kisfiuk néhány nappal ezelőtt az anyósülésen született meg, útban a kórház felé.

Szabálytalan sávváltás, záróvonal átlépése, áthajtás a piroson – újabb gyöngyszemek a Veszprém megyei rendőrök gyűjteményéből.

December 29-én, délután Veszprémben is érezni lehetett a földrengést, amelynek epicentruma Horvátországban volt.

A kereskedelmi szervezetek és az Idősügyi Tanács javaslatára a kormány felfüggeszti az idősek vásárlási idősávját december 12. szombattól, ezzel segítve, hogy a karácsonyi bevásárlások idején ne legyen tumultus az üzletekben.

Először hószállingózás kezdődött majd ónos eső hullott december 27-én délután, melynek következtében a legtöbb helyen jégpályává váltak az utak, Veszprémben és a városból kivezető főutakon is.

Egy férfi hadonászott, és kiabált is a veszprémi plázában december 18-án, a jelenlévők elsőre azt hitték, valódi fegyver van az illetőnél, ezért megijedtek tőle, és menekülőre fogták.

Enikő csinos, ötvenes nő, kissé fáradt, sokat dohányzik. Veszprémben találkozunk, lánya esküvőjére jött haza, Hollandiában él. Kálváriája tíz éve kezdődött, amikor az egészségügyi végzettségű, munkakereső nő a talált egy ígéretes hirdetést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában