Visszanéző

2021.01.01. 09:00

Ilyen volt 2020 fotósunk, Balogh Ákos lencséjén keresztül

Amikor 2020 január 1-én elindult az új év, valószínűleg senki nem gondolta még, hogy olyan dolgok történnek majd velünk, amelyekről többek között Balogh Ákos fotói is tanúskodnak. Persze volt azért öröm is. Kollégánk ezekről a pillanatokról sem maradt le.

veol.hu

20200424 Veszprém, a Magyar Honvédség Pápa Bázisrepülőtér katonái védőfelszerelésben fertőtlenítik az egyik veszprémi idősotthont. Fotó: Balogh Ákos BA Veszprém Megyei NAPLÓ

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Az óév januárjában a kislődi jótékonysági disznóvágáson még maszk és kötelező távolságtartás nélkül gyűlhettek össze az emberek.

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Aztán tavasszal elérte Magyarországot is a koronavírus-járvány első hulláma. Az alábbi képen egy idősotthont fertőtlenítettek éppen a katonák április végén.

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Szerencsére akadtak időszakok, amikor kicsit fellélegezhettünk. A veszprémiek egyik kedvenc nyári programját, az Utcazene Fesztivált – ha nem is a klasszikus módon – sikerült megrendezni.

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Aztán jött a második hullám, ahol már azon sem lepődött meg igazán senki, hogy hóágyúval fertőtlenítették a veszprémi sétálóutcát.

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Reméljük, a 2021-es év visszatekintőjében már csak az első fotókon találkozunk maszkos emberekkel! Reméljük, hogy az új év sokkal kevesebb aggódással és sokkal több felszabadult örömmel telik majd! Boldog Új Évet Kívánunk!

További képekért kattints a galériánkra:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában