Szánkó és hóember

2021.01.12. 11:00

Nagy örömöt hozott a havazás a veszprémi lakótelepre

A legutóbbi havazást követően rengeteg család látogatta meg a Jutasi úti lakótelepen a játszótereket. A délutáni és esti órákban, amíg a hó el nem olvadt, hócsatákat vívtak, szánkóztak és megannyi hóembert építettek a gyerekek.

Horváth Virág

mde

Fotó: Horváth Virág/Napló

Mariann és Péter a veszprémi Újtelepről érkeztek a Stromfeld Aurél utcánál található KRESZ-pályához a gyermekükkel, Patrikkal, ugyanis itt több volt a hó, mint máshol. Péter lapunk kérdésére elmondta, korábban Veszprémnek ezen a részén élt, itt nőtt fel, így ismeri a környéket.

Megtudtuk, Patrik nemsokára két és fél esztendős lesz, és láthatóan nagyon élvezte a hóemberépítést. Apukája segítségével élete első hóemberét formázta meg, miközben készségesen magyarázta, hová mennyi havat kell illeszteni, hogy végül tökéletes legyen az alakja.

Patrik is élvezte a havat a lakótelepen Fotó: Horváth Virág/Napló

Patrik és családja mellett a Damjanich utcai részen található dombokon, a Március 15. úton, valamint a teljes Jutasi úti lakótelepen vidáman szánkózó és hóembereket építő gyerekeket láthattunk mindenfelé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában