Kedvesen, precízen dolgoznak az oltópontokon

Nagyon jó tapasztalatokat szerzett a veszprémi és a balatonfüredi oltópontokon Simon Tamásné. Az asszony szerint a vakcinák jelenthetik az élet újraindítását.

Kovács Erika

Simon Tamásné és férje a balatonfüredi oltóponton kapta meg a vakcinát

Fotó: Kovács Erika/Napló

- Csopakon élek, így a Balaton és az idegenforgalom fontos szerepet játszik az életemben – fogalmazott Simon Tamásné, majd hozzátette, az oltás jelentheti az ország újraindulását, a védettséget, az egészség megőrzését, az emberek biztonságérzetének stabilitását, hogy a családtagok újra találkozhassanak egymással.

A lánya és a férje Ausztriában élnek, és sajnos már egy éve nem látták őket.

Az asszony sajnálattal szólt arról, hogy a járvány súlyos problémákat okozott, ilyenek a halálesetek, az emiatt árván maradt gyerekek, a fiatalok párkapcsolati nehézségei, a munkahelyek elvesztése.

Simon Tamásné és férje a balatonfüredi oltóponton kapta meg a vakcinát Fotó: Kovács Erika/Napló

Simonné elismeréssel beszélt oltóponti tapasztalatairól, így a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházról, ahová szüleit kísérte el, amikor megkapták a vakcinát. A férjével együtt a balatonfüredi szívkórházban kapta meg az oltást.

Úgy fogalmazott, az oltópontokon rendkívül biztonságos egészségügyi körülmények között, hatékony és precíz munkát végző, udvarias emberekkel találkoztak.

Kedvesek és nagyon segítőkészek voltak az egészségügyi dolgozók és a katonák egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában