jótékonysági kampány

2021.04.06. 06:50

Rászoruló gyerekeknek segítettek – Szeretet is került az élelmiszer mellé

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület és az ICenter Europe jótékonysági kampányának keretében ruhát és tartós élelmiszert tartalmazó csomagokat osztottak ki harmincöt családnak a hétvégén.

Juhász-Léhi István

Weinper Lucának Molnár Roland adta át a csomagot

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Molnár Roland, az egyesület elnöke azzal kezdte az ennek apropóján rendezett sajtótájékoztatót, hogy a mostani már a negyedik jótékonysági kampányuk.

– A legszebb dolog az, hogy húsvét előtt 95 gyereknek adhatunk támogatást – mondta Molnár Roland.

Molnár Roland hozzátette, tudja, milyen érzés, amikor adnak, hiszen intézetben nevelkedett. – A legjobb dolog a gyerek és az, ha tudjuk, hogy mi az, hogy család.

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület elnöke az adományozók közül kiemelte az AdaBau Kft.-t, a cég 150 ezer forint értékű élelmiszercsomagot ajánlott fel a mostani kampányban.

Weinper Lucának Molnár Roland adta át a csomagot
Fotó: Balogh Ákos/Napló

Nyári-Joó Regina, az ICenter vezetője annyit jegyzett meg az eseményen: a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesületet mindig támogatják, ahogy eddig, ezután is próbálnak segíteni, és örülnek, ha újabb partnerek csatlakoznak hozzájuk.

Bokrossy Dóra az AdaBau Kft. képviseletében azt emelte ki, hogy a rászoruló gyerekek hétköznapjait és a húsvéti ünnepet egy kicsit talán színessé tudják tenni. Fontosnak tartják a közösségi szerepvállalást, több ízben tettek és tesznek erről tanúbizonyságot.

– Adni jó, és ha a mai világban ezt jó szívvel teszik, az különösen nagy érték, hiszen ezek a csomagok nemcsak fizikálisan vannak megtöltve, hanem szeretettel is – jelentette ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában