Simon Attila első dolga Covid után, hogy megöleli a szüleit

Simon Attilának, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatójának első dolga az ölelés lesz a Covid után, majd azt követi a köszönetnyilvánítás.

Molnár Sándor

Simon Attila, a porcelánmanufaktúra zrt. vezérigazgatója

Fotó: Molnár Sándor/Napló

– Több mint 13 hónapja nem tudtam átölelni a szüleimet, ez lesz az első dolgom. Utána a köszönet következik. Mindig csak kérünk, de amikor túl vagyunk a nehézségeken, hajlamosak vagyunk megfeledkezni a köszönetnyilvánításról. Én megköszönöm a Gondviselésnek és a kitartó munkánknak, hogy a porcelánmanufaktúra közösségének az egészségét sikerült megvédenünk, a munkahelyeket és a teljes munkavállalói béreket sikerült fenntartanunk. Folyamatosan tudtunk működni és dolgozni, senkinek nem kellett félnie a munkahelye elvesztésétől. Nyereséges évet zártunk, életben tudtuk tartani kereskedelmi partnereinket. Köszönöm, hogy félelmeinknél erősebb volt a hitünk és reményünk. Köszönöm, hogy volt türelmünk, kitartásunk, tudásunk és bátorságunk a kihívások leküzdésére.

Simon Attila, a porcelánmanufaktúra zrt. vezérigazgatója Fotó: Molnár Sándor/Napló

Köszönöm, hogy a nehézségek révén többek lettünk, mint korábban voltunk – fogalmazott a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában