Számítógépeket kaptak ajándékba a veszprémi mentősök

Két nagy értékű asztali számítógépet kapott ajándékba az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) veszprémi mentőállomása a helyi Vitaking Kft.-től csütörtökön.

Kovács Erika

20210408 Veszprém, mentőáll. szám.gép átadás udvaron. Fotó: Balogh Ákos BA Veszprém Megyei NAPLÓ

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Örömmel vette át az értékes ajándékot Nátrán Albin. Az OMSZ veszprémi mentőállomásának vezető mentőtisztje felidézte, nem ez volt az első alkalom, amikor segítette őket a társaság, korábban fertőtlenítésre alkalmas ózongenerátort kaptak tőlük. A két vadonatúj számítógép nagyon jól jön a mentősök napi munkájában, jelentősen megkönnyíti adminisztrációval kapcsolatos feladataikat.

Nagy Andor, a veszprémi gazdasági társaság ügyvezető igazgatója a kérdésünkre, hogy miért esett a választásuk a mentősökre, úgy fogalmazott, régóta kitűnő kapcsolatban állnak egymással. Másfelől lokálpatriótaként kiemelt feladatuknak tekintik, hogy segítsenek nekik, mert emberfeletti munkát végeznek az emberek érdekében egy világjárványban. Nem beszélve arról, hogy ők a mentés közben testközelben találkozhatnak a koronavírussal.

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Elismerést, megbecsülést érdemelnek ezek az emberek, akik a munkájukat hivatásuknak tekintik, és mindez a cégünk számára nagyon szimpatikus, fogalmazott az ügyvezető igazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában