Veszprém megyei utakon 1. rész

2021.04.18. 11:24

Záróvonalon előzős! Terepjárós bevállalta a városlődi halálszakaszon (VIDEÓ)

Felpörgött életünk vagy a túl erős forgalom okozza az egyre több szabálytalanságot és balesetet megyénk útjain is. Videós sorozatot indítunk Veszprém megyei utakon címmel, ha van fotód, videód szabálytalanul közlekedőkről, veszélyes előzésekről, várjuk a felvételeket a [email protected] – ra.

Forrás: Olvasó

Itt egy pénteki gyöngyszem, amit olvasónk küldött be egy Városlődnél nagyon sietős terepjáróról. Ezen a szakaszon amúgy is mindennaposak a balesetek, sok végződik közülük tragédiával. Emiatt is kezdte meg a 8-as ezen szakaszának felülvizsgálatát a rendőrség októberben.

Az olvasónk által beküldött videón látszik, hog a dupla záróvonallal ellátott részen a forgalom jól haladt, 90-100 km/órával. Mint írta, egy elég hosszú kocsisor alakult ki, a terepjáró fentről érkezett nagyobb sebességgel, hiába az előzni tilos jelzés.

Folytatásként a kislődi lejtőn (Ajka iránya felé) megkezdte a másik kocsisort előzni, itt egy ideig lehetett is, de az előzést már csak tilos tábla után jóval tudta befejezni.

Ha Önnek is van fotója, videója hasonlóan veszélyes manőverekről, küldje el nekünk a [email protected] címre, addig is vezessenek óvatosan!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában