Alakuló gyűlést tartottak a Veszprém megyei pedagógusok

A Nemzeti Pedagógus Kar Veszprém megyei területi szerve az országos választási folyamat részeként május 19-én tartotta meg alakuló küldöttgyűlését. Öt éves időtartamra választották meg az új Veszprém megyei tisztségviselőket, valamint az Országos Küldötteket.

Sági Ági

Fotó: Nemzeti Pedagógus Kar Veszprém megyei területi szerve

Németh Sándorné két cikluson át töltötte be a területi elnöki tisztséget. 2021-ben nyugdíjba vonulása miatt nem jelöltette magát. Levezető elnökként vett részt a tisztújító küldöttgyűlésen. Az országos elnökség képviseletében Vizi László Tamásné adta át a küldöttek megbízóleveleit.

Az alakuló küldöttgyűlés Dudásné Pirik Mariannt a balatonalmádi Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium igazgatóját választotta meg a szervezet Veszprém megyei elnökének.

Fotó: Nemzeti Pedagógus Kar Veszprém megyei területi szerve

Területi elnökhelyettes Tófalvi Renáta-, a területi elnökségi tagok Kelemen Anita, Nagy Noémi és Virágh-Karászi Marianna lettek. Területi Etikai Bizottsági tagnak Bod Szilviát, Szaniszló Editet és Városi Attilát választották. Az országos küldöttek Bod Szilvia, Tófalvi Renáta, Dudásné Pirik Mariann, Nagy Noémi és Városi Attila lettek.

Fotó: Nemzeti Pedagógus Kar Veszprém megyei területi szerve

Az ülés végén az országos elnökség nevében Vizi László Tamásné a leköszönő elnököt Németh Sándornét méltatta, majd a Veszprém megyei küldöttek nevében Dudásné Pirik Mariann fejezte ki köszönetét az eddig végzett munkáért. A küldöttgyűlés kötetlen szakmai beszélgetéssel zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában