Lezárták a vasúti átjárót, terelőúton halad a forgalom Zircnél

Zircnél, a 82-es főút 22-es km-énél lévő vasúti átjárót átépítés miatt lezárták. A forgalmat szerda délutánig egy helyben kiépített terelőúton vezetik. Kicsit távolabb a 25-ös és a 27-es km között aszfaltoznak. Az aktuális munkaterület mellett félpályán halad a forgalom.

Szintén a 82-esen a Veszprémvarsánynál lévő vasúti átjáróban is átépítési munkákat végeznek. A 45-ös km előtt félpályás útzár mellett dolgoznak – adja hírül az Útinform.

A 73-as főúton, Csopak belterületén körforgalmat építenek át a Füredi út és a Veszprémi út kereszteződésében. Az 1-es km-nél lezárták a fél útpályát, napközben jelzőőrök irányítanak.

Veszprém térségében tovább folytatódik az útépítés. A 8-as főúton, a litéri elágazás és Veszprém között emiatt lezárták a megyeszékhely felé vezető külső sávot, illetve a Budapest úti csomópont előtt, egy rövid szakaszon, kétszer egy sávos terelőúton haladnak a járművek. A 49-es és az 50-es km között sávelhúzásos terelés mellett útépítők dolgoznak. A korlátozások mindkét irány forgalmát érintik. Ugyancsak a város elkerülőjén átépítik az Almádi úti csomópontot. Ezért a Dornyai Béla utca Almádi út felőli végét a körforgalom építése miatt lezárták, valamint az Almádi út a város irányából, a csomópont felé továbbra is zárva van. A bevásárlóközpont a 8-as főútról, valamint a Dornyai utca Lóczy Lajos utca felőli végéről elérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában