Meglepetések várták az újranyitó hotelek vendégeit

Végre országszerte látogathatók a szálláshelyek az üdülésre vágyó magyarok örömére. Ez alkalomból a Danubius Hotels a most megnyílt vidéki szállodáiba érkezőket bajnoki fogadtatással várta: az első vendégek a pólós aranycsapat legendás tagjaival, Kiss Gergellyel, Szécsi Zoltánnal vízilab­dázhattak a szállodai medencékben.

Kovács Erika

Vászolyi Judit és Szécsi Zoltán (jobbról) fogadta a balatonfüredi Marina Hotelben a vendégeket

Forrás: Danubius Hotels

Különleges házigazdák fogadták az első vendégeket a lezárások után újranyíló vidéki Danubius Hotels-szállodákban: háromszoros olimpiai bajnokok köszöntötték a nyaralókat és dobták fel az szállodai tartózkodás első napját május 13-án. A Danubius Hotel Bükben Kiss Gergellyel, a Danubius Hotel Marinában Szécsi Zoltánnal találkozhattak a szerencsés vendégek.

Az exkluzív napon a vendégek egy üdvözlőital mellett beszélgethettek az olimpikonokkal, emellett közös fotókat készíthettek, dedikált labdákat kaptak, és a közös játék élményét is átélhették a medencékben a sportlegendákkal. A szállodák mindemellett különleges helyi programajánlókkal, díjmentes korai érkezés biztosításával is hozzájárultak a kellemes pihenés megvalósításához.

– Jó volt látni a sok boldog felnőtt- és gyermektekintetet és kimozdulni végre. Ez a fajta kikapcsolódás, közös élmények, pihenés mindannyiunknak nagyon hiányzott már – mesélte lelkesen a nyitónap eseményeiről Kiss Gergely olimpikon. A Danubius Hotels friss felmérése szerint a nyaralni vágyók közel fele a családjával tervezi az utazását idén. A hotellánc két all inclusive vidéki szállodájának nyitóeseménye éppen ezért idézte a családi hangulatot gyerekprogramokkal, helyben kihasználható lehetőségekkel.

A nyitási kampányhoz a Danubius Hotel Rába is csatlakozott, a győri szállodába látogatók is élvezhetik ebben az időszakban a korai érkezés kényelmét, és különleges szobai bekészítésben is részesülnek. Június 10-én pedig újabb balatoni szálloda, a Danubius Hotel Annabella nyitja meg kapuit Balatonfüreden.

Vászolyi Judit és Szécsi Zoltán (jobbról) fogadta a balatonfüredi Marina Hotelben a vendégeket
Fotó: Danubius Hotels

Vászolyi Judit, a balatonfüredi Marina és Annabella Szálloda igazgatója kifejtette, tavaly a vendégek túlnyomó része magyar vagy uniós állampolgár volt. – A belföldi turizmus erősödése nagy lehetőséget jelentett Balatonfürednek, a szállodáknak 2020-ban. Ez öröm volt számunkra, és reméljük, idén is hason­lóan nagy lesz az érdeklődés. Közös felelősségünk, hogy megőrizzük ezt az értéket – fogalmazott. Az igazgató hozzátette, a tavalyihoz hasonló szezonra számítanak idén is. A belföldi kereslet nagyon nagy, a főszezonban, így júliusban, augusztusban már most látszik, hogy közel teljes foglaltsággal működnek a szállodák, és ígéretesek az előfoglalások a pünkösdi szezonra is. Májusban, júniusban, amíg az iskola tart, a hétvégék keresettebbek, a hétköznapok forgalmának fellendítésére különböző akciókat szerveznek. – A Balaton mindig is népszerű volt, de a vírushelyzettel még inkább felértékelődött – hangsúlyozta Vászolyi Judit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában