Önök szavaztak

2021.05.10. 12:22

Olvasóink óvatosak, egyelőre nem tervezik a nyaralást

Hétről hétre megkérdezzük olvasóink véleményét aktuális témákban. Ezen a héten arra voltunk kíváncsiak, hogyan állnak az idei nyaralás megtervezésével?

veol.hu

A kérdés így hangzott: Tervezi már a nyaralását?, a válasz pedig nem túlságosan megdöbbentő. Az olvasóink nagyrészt, azaz 44 százalékban azt válaszolta, hogy nem tervezi a nyaralást, és idén még óvatosak maradnak.

Abban a tekintetben, hogy a koronavírusjárvány az elmúlt több mint egy évünkre rányomta a bélyegét az utazásokkal kapcsolatban is, nem meglepő ez a válasz. A koronavírussal kapcsolatos híreinket itt követheti nyomon >>

A válaszadók mindössze 22 százaléka állt teljes magabiztossággal a kérdéshez, ők azt válaszolták, hogy már mindent lefoglaltak előre a nyárra. A szavazatok 17 százaléka már nem volt ilyen bátor, ők azt felelték: Egyelőre az időponton gondolkozunk, nem mertünk lefoglalni semmit.

Nem elhanyagolható százalékban, a válaszadók összesen 17 százaléka azt válaszolta, már az is felérne egy nyaralással, ha kimozdulhatna végre a lakásából.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában