Vaksötétben az út szélén állt három autó is Olaszfalunál – Videó

Videós sorozatot indítottunk „Veszprém megyei utakon” címmel, ha neked is van fotód, videód szabálytalanul közlekedőkről, veszélyes előzésekről, várjuk a felvételeket a [email protected] – ra.

Horváth Virág

Az út mindkét oldalán, egyik részen szemben a forgalomnak „pihentek” az autók Veszprém megye egyik útján. Ahogy olvasónk megírta, szerdán este haza felé tartott munkából, és Olaszfalunál ez a váratlan helyzet fogadta. Három autó, valamilyen okból mind egy irányba nézett orral – egy rosszabb reflexű sofőr pedig frontálisan beleszaladt volna legalább az egyikbe (ha nagyon megijed, akár mindháromba). Szerencsére olvasónk, akitől a videót kaptuk még időben reagált a váratlan felállásra. Egyszóval „nagy az isten állatkertje” – folytatja olvasónk a levelét, „hogy versenyezhettek vagy csak szimplán nem figyelt a harmadik autós, azt nem tudom, de hála Istennek azért szerencsésen mindenki megúszta és folytathatták útjukat”.

És íme a nem mindennapi látvány:

Ha Önnek is van fotója, videója hasonlóan veszélyes manőverekről, küldje el nekünk a [email protected] címre, addig is vezessenek óvatosan!

Olvasóinknak azt ajánljuk, készüljenek fel a váratlan helyzetekre, a szabálytalanul megállókra, a „dinamikusan” vezetőkre – Nézzék meg korábbi videóinkat:

https://www.veol.hu/kozelet/helyi-kozelet/zarovonalon-elozes-es-kozepso-ujjal-indexeles-a-megyenk-utjain-video-4584493/

https://www.veol.hu/kozelet/helyi-kozelet/zarovonalon-elozos-terepjaros-bevallalta-a-varoslodi-halalszakaszon-video-4583320/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában