program

2021.06.01. 09:00

Alvás a szabad ég alatt

Monostorapáti Először rendeznek Magyarországon közös, éjszakai alvást a szabad ég alatt, melynek a Balaton-felvidék egyik kedves községe, Monostorapáti a helyszíne, a legkisebb tanúhegy, Hegyesd közelében.

veol.hu

Alkalom az összefonódásra a természettel és a pandémia utáni újrakezdésre is. Kaland, kihívás és szellemi feltöltődés egyszerre, ugyanakkor a befelé figyelés vagy a közös élmény lehetősége is. A csatlakozók együtt érezhetik a szabadságot a Balaton közeli égtakaró alatt. Az est folyamán teret adnak az alvással kapcsolatos testi, szellemi és pszichés folyamatok megismerésére. Előadások, workshopok és mozgásgyakorlatok várják a résztvevőket a természetkapcsolat, az éjszaka és a csillagászat témakörökben, de mindezek művészeti vonatkozásait is bemutatják. Zene is lesz, de az est fő eseménye már a természet csendjében kezdődik el. Monostorapátiban, a tó és a hegyesdi tanúhegy közelében találták meg azt az ideális helyszínt, amely július 17-én szálláshelyként szolgál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában