Kalandos nap a kalandparkban

2021.06.14. 11:30

Élményt ajándékozott a Napló: A Bíró család kívánságát teljesítettük

Lapunk a kétgyermekes herendi Bíró család kívánságát teljesítve meglepte őket egy felejthetetlen, vidám nappal a Sobri Jóska Élményparkban.

Tóth B. Zsuzsa

20210612 Kislőd Sobri Jóska Kalandpar. Napló nyereményjáték díjazottjai. Bíró család. ( gyerekek bíró Liliána és Levente Fotó: Pesthy Márton PM Veszprém Megyei Napló

Fotó: Pesthy Márton / Napló

Az édesapa, Bíró Gábor jelentkezett felhívásunkra, miután édesanyja, a gyerekek nagymamája lapunkban olvasta, hogy egy szerencsés család ingyen mehet be az élményparkba Gyermeknap alkalmából. Csupán jelentkezniük, regisztrálniuk kellett, ezt Gábor hamar megtette, gondolva, hogy esélyesek a nyereményre.

– Bár közel élünk a Sobrihoz, eddig nem jutottunk el oda. Sokat kirándulnunk a közeli hegyekben, Kab-hegyen, Bándon, Hárskúton és a Balatonra is járunk fürödni, de Kislőd eddig kimaradt. Amikor megtudtuk, hogy mi nyertük az ajándékot, nagyon örültünk a feleségemmel, hogy végre elmehetünk oda mindannyian. Persze, a kilenc éves fiúnk, Levente és hatéves kislányunk, Liliána volt a legboldogabb. Szerencsére az idő is kedvezett, így szombaton már délelőtt beléphettünk a parkba, ahol nagyon kedvesen fogadtak bennünket. Amint aztán az összes kaland során, a játékoknál szintén.

A Bíró család élménydús napot töltött a Sobri Jóska Kalandparkban
Fotó: Pesthy Márton / Napló

A munkatársak segítőkészek, kedvesek voltak, finom és bőséges ebédet ettünk és a gyerekek csak a késő délutáni fagyizás idejére fáradtak el. Levente a vizes játékokon tette próbára magát, tutajozott, vízibiciklizett, a vízbe lökdösték egymást a húgával. Lili az elektromos kisautóból ki sem akart szállni, tetszett neki minden, ahol ugrálhatott, szívesen quadozott. A bobot és a hullámvasutat együtt próbáltuk ki, a megazipline csak a felnőtteknek való, óriási élmény volt számomra elsuhanni a tó fölött – mondta lapunknak az édesapa, még délután a parkban. Gábor szerint a gyerekeket nem kell majd este altatni.

 

– Élvezték, hogy a karszalaggal minden játékot annyiszor próbáltak ki, ahányszor csak akartak, és nagyon tetszett az egész családnak a csodálatos környezet. Itt valóban el lehet tölteni egy, vagy akár több napot, úgyhogy egészen biztos, hogy visszatérünk majd – tette hozzá a családfő, nagyon köszönve lapunknak a meglepetést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában