Fenyvesi Zoltán lemondásáról: meg kell őriznünk az értékeket, amelyeket elértünk

Amint arról szerdán írtunk, lemondott a fideszes választókerületi elnök, Fenyvesi Zolán országgyűlési képviselő, akinek a pozícióját Navracsics Tibor tölti be a jövőben.

Tóth B. Zsuzsa

Fenyvesi Zoltán országgyűlési képviselő

Mivel Fenyvesi Zoltánt nem tudtuk elérni, ezért csak most tud reagálni lapunknak a megjelentekre.

- A 2022-es országgyűlési választások hazánk, gyermekeink és unokáink szempontjából létfontosságúak lesznek, hiszen a baloldal és a jobboldal egy-egy jelöltje fog szemben állni egymással. Gyermekeink és unokáink jövője miatt meg kell őriznünk azokat az értékeket, amelyeket 2010 óta elértünk és felépítettünk, ezért a mi választókerületünkben is csak Fidesz-KDNP győzelem képzelhető el. Ennek érdekében mondtam le választókerületi elnöki megbízatásomról, ezzel biztosítom, hogy a Fidesz-KDNP pártszövetség a lehető legszélesebb támogatottságú jelölttel szálljon szembe a baloldallal és győzze le annak jelöltjét– mondta a képviselő.

Hozzátette, hogy a maga részéről ezért és a térségben élőkért fog dolgozni 2022 áprilisáig a választókerület országgyűlési képviselőjeként, az országgyűlési választási kampányban a Fidesz-KDNP és jelöltje győzelméért, a választás után pedig az új Fidesz-KDNP kormány sikeréért.

Kapcsolódó:

https://www.veol.hu/kozelet/helyi-kozelet/lemondott-fenyvesi-zoltan-uj-elnokot-valasztottak-a-kuldottek-4842749/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában