jótékonyság

2021.07.08. 07:00

Koraszülött babáknak gyűjtöttek Veszprémben

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalok Egyesülete (VVHHFE) egy veszprémi céggel együtt adományokat gyűjtött össze a Bébi Koraszülött Mentő Alapítványnak.

Napló

Fotó: pixabay.com

Családi napot és jótékonysági főzőversenyt rendezett a minap a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület és a Kolostorok és Kertek Kft. Molnár Roland, az egyesület elnöke felidézte, a pandémia nem tette lehetővé, hogy a megszokott helyen és időben szervezzék meg az eseményt, ám végül mégis megvalósulhatott. Hozzátette: az egyesület egy veszprémi telefonos céggel közösen tizenöt kartondoboznyi papírpelenkát, popsitörlőt, plüssfigurát, ruhát és cipőt gyűjtött össze a Bébi Koraszülött Mentő Alapítványnak. A cég ehhez hozzátett még hatvan cumis­üveget.

Az adományt a főzőverseny és családi nap megnyitója után adta át Molnár Roland és a cég tulajdonosa, Nyári-Joó Regina az alapítvány kuratóriumi elnökének, Tenk Tamásnak. Az egyesület és a cég fontosnak tartják a társadalmi szerepvállalást, folytatják az együttműködést.

Az egyesület elnöke átadta a Carlos-díjakat is. A díjazottak: Váradyné Sziklai Erika, a VVHHFE elnökségének tagja, Nyári-Joó Regina és Takács Szabolcs kormánymegbízott. A VVHHFE elnökségi kitüntetését Kaszásné Megyer Boglárka, a VVHHFE elnökségi tagja, Nyári László, a Summer Band vezetője és Eveli Péter, a Táncsics Mihály Technikum igazgatója kapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában