falunap

2021.08.11. 17:30

Kicsik és nagyok együtt ünnepeltek Hidegkúton

Nagyon várta már a közös programokat, az együttlétet Hidegkút közössége is.

Juhász-Léhi István

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fotó: Nagy Lajos

Kriszt András polgármester azt emelte ki, hogy ezúton, lapunkon keresztül is szeretné megköszönni azoknak, akik hozzájárultak a hétvégi falu- és nemzetségi nap – amit már nagyon várt a közösség – sikeréhez. Elmondta, a pandémiás helyzet miatt sokáig az sem volt biztos, hogy megvalósulhat az együttlét. Örömmel újságolta, hogy nagyon sok gyerek vett részt a programokon.

Bélafi Károly falugondnok a részletekről mesélt a Naplónak: a nap első fele a fiataloknak szóló versenyekről szólt, míg délután a csúszdát, az ugrálóvárat foglalták el a gyerekek. Hatalmas siker volt a körzeti rendőr bemutatója, aki bemutatta az érdeklődőknek a rendőrautót, és mesélt hivatásáról.

Telt házat hozott Vastag Richárd játszóháza, de együtt tapsolt a falu a helyi tehetségeknek, akik harmonikán, zongorán, nagybőgőn mutatkoztak be, csakúgy, mint az ifjúsági énekkar.

Fellépett a városlődi Pergő-Rozmaring Táncegyüttes is, majd Pintér Balázs pörkölt vacsorája után éjszakába nyúlóan jöhetett a zene és a tánc, hála Schalbert Nándornak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában