Bitva-parti vigasság három napon át Nyárádon

Az V. Bitva Partyra várják az érdeklődőket augusztus 13–15. között a település közösségi házának udvarán.

Polgár Bettina

A nagyidai cigányok című darabot is láthatja a közönség

Forrás: Archív

Pénteken 16.30-tól óvodások fellépésével, majd gyermekmű- sorral indulnak a programok. A 18 órai nyitóünnepség után a zenés programoké lesz a főszerep: nosztalgiakoncert, Sipos F. Tamás énekes műsora, DJ Szatmári és Jucus fellépése, valamint a Turbó Együttes felel a hangulatért.

Szombaton 10 órától főzőversennyel indul a nap, 13.30-tól Magyar Rózsa énekes lép fel, majd 15 órától amatőr csoportok mutatkoznak be. 16.30-tól Greznár Zoltán és zenekara szolgáltatja a talpalávalót, majd köszöntő, eredményhirdetés és a PELC Nyárád Női Labdarúgó Csapat éremátadása következik. 18 órától ismét színpadi programokat láthat a közönség, 21 órától pedig koncertek kezdődnek. A szombati napon kísérőprogramként 14 és 18 óra között ingyenes gyermekjátéktér lesz elérhető, illetve kézművesvásár és hungarikum játéktér.

A nagyidai cigányok című darabot is láthatja a közönség
Fotó: Archív

Vasárnap 15 órától a Csiliznyárádi és a Nyárádi Dalárda fellépése nyitja meg a színpadi programok sorát, 16 órától a Csavar Színház tolmácsolásában A nagyidai cigányok című darabot láthatja a közönség, 18 órakor kerül sor a testvértelepülési dokumentumok aláírására, majd koncert és bál zárja a programsorozatot. Mindezek mellett 17 órától a Veszprém Megyei Kupa Nyárád–Dáka labdarúgó-mérkőzésén szurkolhatnak az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában