Önfeledten pihenhettek

2021.08.16. 14:00

Mentősök vendégeskedtek a kislődi kalandparkban

A zirci mentőállomás dolgozóinak hosszú idő után végre sikerült megszervezniük egy olyan napot, amikor a családjaik körében pihenhettek. Önfeledten szórakozhattak közösen a Sobri Jóska Élményparkban, amely a mentősök munkájának elismeréseként jelentős kedvezményt biztosítva látta vendégül őket.

Molnár Sándor

Csoportkép a kalandparkba érkező zirci mentősökről. A kép jobb szélén Szalmásy András és Jáger Balázs

Fotó: Molnár Sándor/Napló

A mentősök 2020 óta megfeszített munkával segítették a vírushelyzet átvészelését. Most, támogatók segítségével, több év után sikerült megszervezniük egy olyan napot, amikor végre ők is pihenhettek. Augusztus 14-én, szombaton a kislődi kalandpark látta vendégül a mentősöket, akik egy kikapcsolódással teli napot tölthettek el itt a családtagjaik és munkatársaik körében.

– Mindenki megfeszített tempóban éli a napjait, és most végre tudtunk pihenni, játszani, egy kis időre „gyerekeknek” érezhettük magunkat. Olyan időt tölthettünk együtt, amikor nem kellett csatasorba állnunk, kivonulnunk és életeket menteni. Köszönet jár ezért mindazoknak az embereknek, akik ebben segítettek. Kiemelt köszönet a kalandpark dolgozóinak, akik önzetlen odaadásukkal segítették a zirci mentőállomás dolgozóinak kikapcsolódását, és köszönet jár a Horizont Busz Bt-nek, akik eljuttattak minket a pihenés helyszínére – mondta el a vendégek nevében Szalmásy András.

Csoportkép a kalandparkba érkező zirci mentősökről. A kép jobb szélén Szalmásy András és Jáger Balázs Fotó: Molnár Sándor/Napló

– Minden évben megpróbálunk támogatni olyan szervezeteket, embereket, akik lokálisan közel állnak hozzánk, vagy valamilyen szempontból nagyon fontos a munkájuk A cégünk hitvallása is, hogy az adok-kapok elv alapján először adni kell, utána tudunk kapni. Ezután a nehéz időszak után úgy gondoltuk, hogy a mentősök mindenképpen olyan szereplői a mindennapoknak, akikre igazán ráfér egy kis kikapcsolódás. A munkájuk az elmúlt időszakban kiemelten fontos volt, ezért döntöttünk úgy, hogy köszönetképpen szeretnénk támogatni a rendezvényüket – fogalmazott Jáger Balázs az élménypark ügyvezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában