sajtótájékoztató

2021.09.29. 15:00

14. Veszprémi Civil Nap

A Veszprémi Civil Kerekasztal sajtótájékoztatót tartott, hogy ismertesse az október 2-i 14. Veszprémi Civil Nap programját. Heiter Sándor, a Civil Kerekasztal elnöke elmondta, hogy szombaton a Kossuth utcában 8.30-kor kezdődik a halászléfőző-verseny.

Rimányi Zita

Játszóház, rendőrségi programok várják az érdeklődőket és a gyerekeket 10 és 14 óra között. Ebben az időszakban nézhetik meg a toborzóiroda és a veterán motorok bemutatóját is.

Közösségi értékek feltárása, bemutatása címmel 10.30-tól szerveznek pódiumbeszélgetést civil egyesületek vezetőivel.

A színpadon a megnyitó, azaz 10 óra után szalontáncosok és szenior örömtáncosok adnak elő műsort. Fellépnek a Cholnoki nyugdíjasklub, a Táborállás daloskör, a Jamboree Country Band és ifjúsági fúvószenekar tagjai is. A Pro civitate díjat 13.30-kor adják át és utána megtartják a halászléfőző-verseny eredményhirdetését. A Jurics Country Duó 14 órától zenél, majd megtekinthető a Country Live Dance Family bemutatója és különböző népek táncaiból kapnak ízelítőt a résztvevők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában