hirdetés

2021.09.29. 23:00

Gyere el Te is a Pannon Egyetem Nyílt Napjára!

2021. október 13-án, szerdán 9 órától várunk mindenkit a Pannon Egyetem Nyílt Napján, ahol végre személyesen is felteheted kérdéseidet a felsőoktatással kapcsolatban, körbenézhetsz épületeinkben és találkozhatsz hallgatóinkkal, oktatóinkkal.

A Nyílt Nap célja, hogy minél részletesebb tájékoztatást nyújtson az egyetemünk által kínált továbbtanulási lehetőségekről, ösztöndíjakról és a felvételi eljárásról. Megtekinthetők többek között a kollégiumok, a laboratóriumok, a rendezvény folyamán pedig szakjainkat bemutató standokkal és egyéb szolgáltatások bemutatásával is várjuk az érdeklődőket.

Most még időben megtervezheted továbbtanulásodat! Sokféle előadással és tájékoztatóval várunk Téged, hogy segítsünk a döntésedben. Akár a mérnöki, gazdasági vagy bölcsész tudományok vonzanak, a Pannon Egyetem Nyílt Napján minden tudományterülettel találkozhatsz. Részt vesz a Gazdaságtudományi Kar, Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg, Mérnöki Kar, Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kar, Műszaki Informatikai Kar és a Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ Nagykanizsáról. Emellett megismerheted DUÁLIS képzéseinket is: a Pannon Egyetem a 2021/22-es tanév 4 Karán 29 alapképzési és 9 mesterszintű szakon kínál duális képzési lehetőséget partnereink együttműködésével (ezek létszáma folyamatosan bővül).

Természetesen bepillantást nyerhetsz a kollégiumaink életébe is; a Pannon Egyetem első éves hallgatói, ha igénylik, automatikusan kapnak kollégiumi szálláshelyet! Érdemes tehát előre megtekinteni, hogy a Magister Kollégium vagy a Központi Kollégium kényelmes apartmanjaiban szeretnéd az egyetemi éveidet eltölteni, vagy esetleg inkább a Balaton partján, a Nereus Hotelben?

A délelőtt folyamán teljes fesztivál hangulatban várunk Benneteket, hiszen végre személyesen is találkozhatunk! Hívd el a barátaidat vagy osztálytársaidat Hozzánk, és mutassuk meg együtt, milyen az igazi „Pannon-életérzés”! A programok végén a helyszínen igazolást vehettek át a részvételről.

NE FELEDD! Pannon Egyetem Nyílt Nap Veszprémben, B épület Aula (Veszprém, Egyetem utca 10.)

2021. október 13. (szerda) 09.00 – 13.00

Nézd meg honlapunkat és regisztrálj: https://felveteli.uni-pannon.hu/nyilt-nap

Kapcsolat:

Pannon Egyetem

8200 Veszprém, Egyetem u. 10.

Tel.: (+36)88/624-000

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában