INGATLANBAZÁR

2021.09.11. 11:30

Megrendítően szép az eladó malomépület Vilonyán

A 350 millió forintért kínált ritkaság nem csupán egy ingatlan. Hanem tényleg valódi kincs, érték. Bízunk benne, bárki is veszi meg a 850 nm-es épületegyüttest, gondos kezekkel, stílushűen fog hozzányúlni a felújításhoz. Csónakázó tó, pisztrángos, vadregényes táj minden mennyiségben, most!

 

“Eladó ELVARÁZSOLT 2,5 ha TERÜLET lakható molnár házzal, ÉRINTETLEN 3 szintes turbinás MALOM ÉPÜLETTEL, vendégházzal, melléképületekkel és fedett beállóval Vilonyán. Vilonya a Bakony és a Balaton-felvidék találkozásánál, a Balatontól 8 kilométerre, a Veszprém–Várpalota–Balatonfűzfő háromszögben, tájak, régiók találkozásánál terül el.

A jelenleg felújítás alatt álló 90 nm-es molnárházban 2 szoba, tágas társalkodó, konyha, tároló és fürdőszoba található. Az épületet 10 nm-es zárt teraszon keresztül közelíthetjük meg. Az 1570-es években épült régi, három szintes 250 nm alapterületű MALOMÉPÜLET EREDETI TÉGLAFALÁVAL, INDUSZTRIÁLIS HANGULATÁVAL rengeteg lehetőséget rejt magában. A vadregényes területet az épületeken kívül csónakázó tó halakkal, a folyóvízben pisztráng, kis szigetek, a patakon átívelő hidak és a réten sétáló lovak teszik még varázslatosabbá.”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

facebook comments widget