Örökbefogadói napot tartottak a Folly arborétumban

Sikeres volt a Folly arborétum második örökbefogadói napja, tíz növényt fogadtak örökbe az adományozók.

Tóth B. Zsuzsa

Fotó: arborétum

Sikeres volt a Folly arborétum második örökbefogadói napja, tíz növényt fogadtak örökbe az adományozók, közöttük olyan ikonikus fák is örökbefogadó szülőre találtak, mint a Nádasház szomszédságában álló 70 éves gyantás ciprus, vagy a játszótérhez közeli 55 éves himalájai cédrus. A Folly arborétum második alkalommal rendezte meg örökbefogadói napját, a kampánnyal az ember természetszeretetét és környezettudatosságát szeretné erősíteni, nem utolsósorban trendivé tenni a természet iránti elkötelezettséget a gyermekek és felnőttek körében egyaránt.

Fotó: arborétum

Az eseményen a Folly negyedik generációs tulajdonosa, Folly Réka köszöntötte az örökbefogadókat, majd a résztvevők együtt sétáltak el az örökbe fogadott fákhoz, ahol beszéltek a növény történetéről, tulajdonságairól, és kihelyezték az emléktáblákat is. A képen látható Folly Réka vezette körbe az érdeklődőket az eseményen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában