Pápán járt Dömötör Csaba parlamenti államtitkár

Látogatást tett a városban Dömötör Csaba parlamenti államtitkár, akit Áldozó Tamás polgármester és Kovács Zoltán országgyűlési képviselő fogadott a Városházán.

Polgár Bettina

Kovács Zoltán és Dömötör Csaba a pápai Városházán (balról jobbra)

Fotó: Polgár Bettina/Napló

Dömötör Csaba a Városházán mondott köszöntőjében kiemelte, miközben nehéz időszakot zárunk, ez sem tudja zárójelbe tenni, hogy Magyarország és Pápa városa is gyarapodó időszakát éli. Rámutatott, gőzerővel készül a Győrt és Pápát összekötő gyorsforgalmi út, elkészült a Sportcentrum, folyamatban van a Várkert megújítása, valamint az Esterházy-kastély is szinte teljesen megújult.

Kovács Zoltán és Dömötör Csaba a pápai Városházán (balról jobbra)
Fotó: Polgár Bettina/Napló

- Amikor ez a kormány megkezdte működését, a munkanélküliség 13 százalékos volt ebben a térségben, ezt sikerült 2,6 százalékra csökkenti. Pápán 1990 regisztrált álláskereső volt a kormányzás kezdetekor, ez 600 alá csökkent. Mindeközben a nettó átlagbérek több mint duplájukra nőttek, 112 százalékkal emelkedtek. Ez köszönhető annak is, hogy a beruházások jelentősen megugrottak, 267 százalékkal nőttek – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában