Pintér Kornél: Erkölcsi kötelességünk a törvény mellé állni

Háromgyermekes családapaként teljeskörűen támogatom a gyermekvédelmi törvényt és az Orbán-kormányzat azon törekvését, hogy a felnövekvő generációkat megvédjük azoktól a külső, destruktív, negatív hatásoktól, amelyek Nyugat-Európából érkeznek.

Juhász-Léhi István

Pintér Kornél: Gyermekeink jövője a tét

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Mindezt Pintér Kornél, a Magyar Vidék Országos ’56-os Szervezet elnöke mondta a Napló kérdésére. Kiemelte: rendkívül felháborítónak és szomorúnak tartja a legfrissebb híreket, melyek szerint az Európai Unió kötelezővé kívánja tenni az egyneműek házasságának legalizálását.

– Nemcsak az emberi jó szándékkal, hanem az isteni szándékkal is szembemegy mindaz, amit az Európai Unió ránk kíván erőltetni. A gyermekvédelmi törvény és az Orbán-kormány azon szándéka, hogy megvédje a felnövekvő generációkat, az egyedüli út annak érdekében, hogy utánunk is normális generációk nőjenek fel – fogalmazott Pintér Kornél.

Hangsúlyozta, minden gyer­mekes családnak erkölcsi alapon kötelessége odaállni a gyermekvédelmi törvény mellé, hiszen ha felelősséget érzünk a jövőért, akkor nemcsak a zöld energiát és a szelektív hulladékgyűjtést kell nézni. Nemcsak azt kell nézni, milyen fizikai környezetet hagyunk magunk mögött, hanem azt is, hogy milyen társadalmat és abban milyen identitású gyermekeket hagyunk hátra.

Pintér Kornél: Gyermekeink jövője a tét Fotó: Pesthy Márton/Napló

– Arra kérem minden szülőtársamat, hogy amikor a gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatosan népszavazás lesz, tegyen hitet a gyermeke jövője mellett – tette hozzá a Magyar Vidék Országos ’56-os Szervezet elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában