INGATLANBAZÁR

2021.10.24. 11:30

360 millióért eladó Badacsonytomaj egyik ragyogó vendégháza!

Új tulajdonossal megy tovább a vendéglátás, vagy egy nagy család kiélvezi a páratlan környezetet? Kíváncsian várjuk, milyen jövő elé néz a badacsonytomaji szépség. A kilátás, ahogy errefelé lenni szokott, lélegzetelállító. Részletek és sok-sok fotó, most!

“Badacsonytomaj csendes utcájában található a GYÖNYÖRŰ PANORÁMÁVAL rendelkező, háromszintes (3 x 130 m2) vendégház. A hozzá tartozó terület nagysága 3764 m2. A 2016 tavaszán teljes felújításon és átépítésen átesett ingatlan jelenleg 10 szobás panzióként működik. Nyolc kétágyas szoba, valamint egy kétszobás lakrész várja az ide látogatókat. A szobák hőmérséklete, az új fűtési rendszernek köszönhetően, egyenként állítható, valamint klíma berendezés is segíti a pihenést.

A panzió vendégei részére, előkészítő konyhával rendelkező, 24 fős reggeliző is működik a vendégházban. A látogatók biztonságát kamera-, riasztórendszer és füstjelzők felügyelik, az épületben való közlekedést 6 személyes lift könnyíti. A megfelelő kikapcsolódást segíti a 4 személyes jakuzzi, a 25 m3-es fedett medence, az igényes kerti bútorokkal berendezett terasz valamint pergola. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik