A 65 év feletti polgárokat köszöntötték Zircen

A rendezvénynek a PSZC Reguly Antal Szakképző Iskola és Kollégium ebédlője adott helyet.

Kelemen Gábor

Kovács Zoltán köszöntötte a város szépkorú polgárait

Fotó: szervezők/Horváth Norbert

A város idős polgárait Kovács Zoltán országgyűlési képviselő köszöntötte, aki a mögöttünk hagyott nehéz időszak kapcsán a közösség, a társasági élet fontosságát hangsúlyozta. Köszönetét fejezte ki az időseknek életük munkájáért, a gyermekek, unokák iránti gondoskodásukért.

Kovács Zoltán az anyagi elismerés fontosságát is kiemelte, beszámolt például az egységesített, nyolcvanezer forintos nyugdíjprémiumról, és arról, hogy a gazdasági növekedés függvényében jövő februártól a 13. havi nyugdíj nemcsak kétheti, hanem akár három- vagy négyheti juttatás is lehet.

Az ünnepelteket a város részéről Ottó Péter polgármester köszöntötte. Hűvösvölgyi Ildikó és Pomlényi Péter zenés előadással szórakoztatta az egybegyűlteket, a talpalávalóról a Nyári duó gondoskodott. Műsorvezetőként közreműködött Csaba Lilla.

Kovács Zoltán köszöntötte a város szépkorú polgárait Fotó: szervezők/Horváth Norbert

A szervező Békefi Antal Városi Könyvtár, Művelődési Ház és Stúdió KB partnerei segítségének köszönhetően vacsorával látta vendégül a szépkorúakat. A rendezvény lebonyolításában a Magyar Vöröskereszt Zirci Területi Szervezetének önkéntesei is segítettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában