Autós cég segített a veszprémi állatvédőknek

A Ring-Autó Kft. negyedszázados az idén, így célkitűzéseik között egyebek mellett az is szerepel, hogy megmutassák, mennyire sokszínűek.

Juhász-Léhi István

Sándor Katalin, Molnár Judit és Ovádi Péter az átadáson

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Ezért, hogy társadalmi szerepvállalásukat még inkább kiteljesítsék, az állatvédelmet segítik. Ez is elhangzott egy szerdai átadáson, amelyen Ovádi Péter, a Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztos, országgyűlési képviselő kijelentette: fontos, hogy a helyi cégek „érzékenyek” a hasonló akciókban, amiben a megyeszékhely 25 éves autós cége mindig is élen járt és irányt mutatott. Szerinte az egyik legfontosabb dolog ez ügyben nem más, mint a szemléletváltás, a felelős állattartás.

A Ring-Autó Kft. cégvezetője, Molnár Judit hangsúlyozta, az összegyűjtött adományok ügyfeleiktől, munkatársaiktól, és cégüktől származnak. Elhangzott az is, hogy ez nem egyszeri alkalom, „nem fogják elengedni az egyesület kezét”.

Sándor Katalin, Molnár Judit és Ovádi Péter az átadáson
Fotó: Pesthy Márton/Napló

A Vackoló Állatvédő Egyesület képviselője, Sándor Katalin azt emelte ki az átadáson, hogy számukra nagyon hasznos az adomány, most is lesz helye, hiszen sok a befogadott kutya náluk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában