Példátlan összefogás az állatvédelemért

Példátlan állatvédelmi összefogás született azzal, hogy 15 szervezet aláírta az Állatorvos-tudományi Egyetem Állatvédelmi kódexét az állatok világnapján, október 4-én, derült ki Ovádi Péter, a Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztosi, országgyűlési képviselő közösségi oldaláról.

Kovács Erika

Forrás: Facebook

Fotó: BALINT KOVACS

Azt írta, örömére szolgál, hogy a civil szervezetekkel történő együttműködés következő lépcsőfoka az Állatvédelmi kódex, hiszen ez is egy tökéletes példa arra, hogy a civil szervezetek és az állatvédelem területén dolgozó szakemberek összefogása nagy változásokat eredményezhet az állatvédelem területén.

Fotó: Facebook

– Arra buzdítok minden állatvédelemmel foglalkozó állami, szakmai és civil szervezetet, hogy csatlakozzanak az Állatvédelmi kódexhez, lépjenek fel közösen az állatok jóllétét előtérbe helyező szövetség mellett, hiszen közös ügyünk az állatvédelem! – fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában