összefoglaló

2021.11.15. 14:00

Közúti tragédia és egy veszprémi gyár titkai – a múlt hét legolvasottabb hírei

Összeállításunkban megtalálhatja azokat a cikkeket, amelyek a legtöbb olvasót érdekelték az elmúlt héten.

Halálos baleset történt Alsóörsnél

Sajnos a hétre egy súlyos tragédia is jutott, halálos közlekedési baleset történt Alsóörsnél a 71-es főúton vasárnap kora délután. Információnk szerint egy BMW típusú autó haladt a 71-esen Alsóörs irányából, szemből pedig Opel Astra és egy Toyota. Az Astra szeretett volna balra kanyarodni, azonban nekiütközött a szemből érkező autónak, majd a Toyotának is. Egy, a helyszín közelében tartozkodó helyi elmondta, hatalmas csattanásra lett lett figyelmes, és de már csak az összetört autókat látta.

Elütöttek egy biciklist Ajkán

Egy útközepén fekvő biciklit láttunk Ajkán, mellette villogó rendőrautókat csütörtökön este, a rendőrség előtt.

Sajtos kulisszatitkok egyenesen a veszprémi gyárból

Napi 22–25 ezer darab camembert sajt készül a Savencia veszprémi gyárában, amely hazánk egyik vezető sajtüzeme. A Napló története során először jutott be a gyár legbelső üzemeibe, ahol bepillanthattunk a sajtkészítés valamennyi folyamatába.

Autóval üldözték, Veszprémfajsz és Hidegkút között csípték el a bedrogozott sofőrt a rendőrök

Egy autós 2020. augusztus 2-án hajnalban Veszprém határában a rendőri közlekedési ellenőrzést látva megfordult, majd nagy sebességgel elhajtott. A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Szalagavatót tartottak a balatonfüredi Lóczyban

Örömünnep egy nehéz időszak után, erről is beszélt Duna Katalin, a balatonfüredi Lóczy Lajos Gimnázium igazgatója a hétvégi szalagtűző esten, ahol három osztály 94 tanulója kapta meg a szalagot, mely az iskolához tartozás, illetve elválás, a tinédzserkor lezárásának szimbóluma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában