Rangos elismerést kapott a veszprémi nyomda

A lapunkat is előállító veszprémi nyomda immár 11. alkalommal kapta a maximális, ötcsillagos minősítést a Zöld nyomda címet odaítélő pályázaton.

Napló

Horváth Gábor Ferenc, a veszprémi nyomda vezetője az elismeréssel

Fotó: archív

Tizenegyedik alkalommal adták át a GPwA (Green Printworld Award) Zöld-díjakat. A 2010-ben indult zöld pályázati rendszer elismerése azon papír-, nyomda- és csomagolóanyag-gyártó cégeknek jár, amelyeket környezettudatos gondolkodás, fenntarthatóságot figyelembe vevő technológiai gyakorlat, környezetközpontú vállalatirányítás, valamint az ágazat környezettudatosságának fejlesztése területén végzett tudatformálás, példamutatás jellemez.

A díjjal az energiahatékonyságot növelő fejlesztéseket, a fenntartható fejlődést elősegítő zöld beruházásokat, a környezettudatos működést értékelték. Az elismerésben szerepe volt a Mediaworks társadalmi felelősségvállalásának, így mások mellett a környezettudatosságot erősítő cikkek és akciók, valamint a zöld technológiák alkalmazásának is.

Horváth Gábor Ferenc, a veszprémi nyomda vezetője az elismeréssel
Fotó: archív

Horváth Gábor Ferenc, a veszprémi nyomda vezetője elmondta: az elmúlt években a legmagasabb értékelést, öt csillagot kapott a lapunkat is előállító nyomda. Hozzátette, ez egy valódi megmérettetés, melynek célja, hogy a szakmában kevésbé jártasaknak bemutassa, a nyomdaipar számára mennyire fontos a környezetbarát működés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában