Várpalotán idén is sokan korcsolyáznak kikapcsolódásként

Több mint két hete nyitotta meg kapuit a Várpalotai Jégpálya.

Szabó Péter Dániel

A várpalotai és környékbeli általános iskolák rendszeresen tartják testnevelésóráikat a jégpályán Fotó: Szabó Péter Dániel

Horváth Tamás, a létesítményt üzemeltető önkormányzati cég ügyvezetője bízik abban, hogy idén végig tudják vinni a korcsolyaszezont s a járványügyi korlátozások miatt nem kell idő előtt bezárni a népszerű jégpályát. Megtudtuk tőle: védettségi igazolvány egyelőre nem szükséges a pálya látogatásához, azonban a melegedőhelyiségben kötelező a maszk viselése.

A létesítményt üzemeltető Várpalotai Közszolgáltató Kft. ügyvezetője lapunknak nyilatkozva hozzátette, a nyitvatartást illetően történt némi változás az elmúlt évekhez képest, mivel figyelembe kellett venniük, hogy Várpalotán működik egy jégkorongcsapat is, melynek kötelékében közel kétszáz gyermek sportol rendszeresen, így nekik is szükséges jégen tölthető időt biztosítani.

A várpalotai és környékbeli általános iskolák rendszeresen tartják testnevelésóráikat a jégpályán
Fotó: Szabó Péter Dániel

Horváth Tamás kiemelte, korcsolyabérlésre és -élezésre idén is van lehetőség, ahogy délelőttönként az iskolák tömbösített testnevelésóráinak megtartására is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában