Az idei év kulcs szavai: emberség és empátia

2021.12.17. 20:00

Évzáró fogadást tartottak Nemesvámoson

Évzáró fogadást tartott a község önkormányzata december 16-án este. Az Új Sportcsarnokban megrendezett ünnepségre partnereit, cég és intézményvezetőket, vállalkozókat, az egyházak és a sajtó képviselőit, valamint az önkormányzat munkatársait hívta meg a település vezetése. A vendégeket polgármesteri köszöntő, karácsonyi műsor és ünnepi vacsora várta.

Molnár Sándor

Fotó: Molnár Sándor/Napló

Sövényházi Balázs polgármester az elmúlt esztendőről megjegyezte, hogy az elég hektikus volt. Az alkalmazkodás mellett a pandémiás helyzet felgyorsította a digitalizációt, ugyanakkor nagyon fontos volt az, hogy megtartsák a jól működő emberi kapcsolatokat. Köszönte az együttműködést a Nemesvámoson működő cégek vezetőinek, akiket dicsért, mert gyorsan reagáltak a gazdaságban bekövetkezett váratlan szituációkra.

Forrás: Molnár Sándor/Napló

Mint mondta a nehéz helyzetekben mindig visszakanyarodunk az emberi kapcsolatokhoz. Miközben fogy a türelme mindenkinek, nagyon fontos, hogy megmaradjunk embernek és legyen empátiánk. Tudjunk megszólítani és tudjunk együtt dolgozni másokkal – fogalmazott a polgármester, aki hangsúlyozta, hogy a településen végzett beruházások esetében is fontosak az emberi kapcsolatok. Kiemelte, hogy ebben a szimbiózisban szeretne a jövőben is együttműködni az önkormányzat minden partnerével, hiszen együtt a csodákra képesek és az összefogás erejével bárhova eljuthat a település. 

A fejlesztések kapcsán elmondta még, hogy a képviselő testület nagy hangsúlyt fektet a családokra. Örömmel újságolta, hogy az új óvodát, a bölcsődét és az iskolát is bővíteni kell, mert folyamatosan nő a gyereklétszám. A település él, fejlődik és a jelenlévőkkel közösen ezen az úton szeretne tovább haladni az új esztendőben is Nemesvámos.

Forrás: Molnár Sándor/Napló

A polgármester szívből köszönte az egyházak egész éves munkáját is, hiszen mint mondta Nemesvámos fontosnak tartja a történelmi egyházakkal való kapcsolattartást legyen szó bármilyen eseményről.

Az est meglepetésvendége Singh Viki volt. Az énekesnő karácsonyi világslágereket és néhány saját szerzeményét is előadta az évzáró fogadáson, amely finom ünnepi vacsorával és kötetlen beszélgetésekkel zárult. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában