Közlekedés

2021.12.09. 08:08

Helyreállt a menetrendszerinti közlekedés Veszprémben

A veszprémi V-Busz közleményt adott ki csütörtökön reggel.

Kovács Erika

Frissítés:

A vbusz oldala szerint, a menetrend szerinti közlekedés 9 óra környékén helyreállt,  minden járat az eredeti útvonalon közlekedik, a 10-es, 12-es, 12A,  13-as és a 18-as járatok kivételével, az alábbiak szerint:

10-es járat, Avar utca felé: Ranolder János tér, Sziklai János utca, Patak tér és a Dózsa György tér (Szent István utcán lévő megálló) kimaradnak, helyette a Színház – Harmat utca – Völgyhíd – Pápai út – Táncsics Mihály utca – Dózsa György tér – tovább az eredeti útvonalon közlekednek.


10-es járat, Kádártai úti forduló felé: Patak tér, Festő utca, Virág Benedek utca megállók kimaradnak, helyette a Völgyhíd tér – Völgyhíd – Harmat utca – Színház – Hotel – tovább az eredeti útvonalon közlekednek.


12-es és 12A járatok – terelő útvonal hiányában – a Kopácsi utca, Pajta utca, az Eszterházy utca és a Horgos Gyula utca járhatóvá tételéig nem közlekednek.


13-as járat,  Avar utca felé:  Ranolder János tér, Sziklai János utca, Patak tér és a Dózsa György tér (Szent István utcán lévő megálló) kimaradnak, helyette a Színház – Harmat utca – Völgyhíd – Pápai út – Táncsics Mihály utca – Dózsa György tér – tovább az eredeti útvonalon közlekednek.


13-as járat, Kádártai úti forduló felé: a Patak tér, Festő utca, Virág Benedek utca megállók kimaradnak, helyette a Völgyhíd tér – Völgyhíd – Harmat utca – Színház – Hotel – tovább az eredeti útvonalon közlekednek.


18-as járat csak a Csatárhegyi elágazásig közlekedik, és onnan indul vissza a Haszkovó forduló felé.

 

Erről írtunk korábban:

A havazás és az ónos eső hatására a közösségi közlekedési útvonalak és a végállomások területének egy része nem járható, ami miatt egyes vonalakon részleges vagy teljes járatkimaradások várhatók a reggeli órákban. -A kellemetlenségekért elnézésüket kérjük, közlekedjenek óvatosan, vigyázzunk egymásra! – fogalmaztak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában