Összefoglaló

2021.12.13. 20:00

Újabb vírus és tomboló szélvihar – a hét legolvasottabb hírei

Összegyűjtöttük azokat a cikkeinket, amelyek a legtöbb olvasót érdekelték a héten.

Bőven adott és ad jelenleg is munkát a viharos szél a balatonfüredi tűzoltóknak is a Balatonnál, ahol több fát kellett feldarabolni és eltávolítani az utakról

Forrás: Balatonfüredi önkormányzati tűzoltóság

Ezzel a dallal búcsúzik az Omega Kóbor Jánostól

 

Gyászol az ország és az Omega, a legendával egy legendás zenekar is búcsúzik, úgy, hogy halhatatlan marad....

Meghalt Kóbor János. Az Omega énekese hetek óta súlyos állapotban volt. A halálhírt az Omega hivatalos oldala jelentette be, a zenekar egyik legnagyobb slágerét, a Gammapolist idézve.

A teljes cikket itt tudja elolvasni>>>

 

Kamionnal karambolozott egy személyautó Devecser és Noszlop között

 

A tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a kisebb jármű vezetőjét csütörtökön. Egy nyerges vontató és egy személyautó ütközött össze a Devecsert és Noszlopot összekötő út 1-es kilométerszelvényénél, miután a személyautó sofőrje megcsúszhatott az úton és áttért a szembejövő sávba.

A teljes cikket itt tudja elolvasni>>>

 

Elakadt egy busz Veszprémben, de jöttek a fiatalok

 

Csütörtökön a nagy mennyiségű hó nehezítette a közlekedést a megyeszékhelyen. Rengeteg baleset és elakadás volt az időjárás miatt. Veszprémben az egyik helyijáratos busz is bajba került, de szerencsére egy csapat fiatal a sofőr segítségére sietett és kitolták a buszt. 

A teljes cikket itt tudja elolvasni>>>

 

Viharos szél tombolt megyénkben: Kilendült medréből a Balaton

 

Viharos szél tombolt Veszprém megyében vasárnap, ami bőven adott munkát a tűzoltóknak. A tőlünk délkeleti központtal örvénylő mediterrán ciklon előoldali áramlási rendszere és egy nyugati anticiklon keleti pereme együttesen erősítették a levegő gyors áramlását. A szél sebessége gyakran elérte az erős, időnként viharos fokozatot.

A teljes cikket itt tudja elolvasni>>>

 

Nem elég a Covid, idén télen újabb vírus csaphat le: csecsemők fokozott veszélyben

 

A Semmelweis Egyetemen az elmúlt hónapokban nyolc-tízszeresére nőtt a légúti tünetekkel kezelt kisgyerekek száma. A légúti óriássejtes vírus, az RSV okoz tömeges megbetegedést.

A teljes cikket itt tudja elolvasni>>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában