Megmérettetnék tudásukat

2021.12.16. 07:00

Víz-, gáz- és fűtésszerelő tanulók jelentkezését várják

Molnár Sándor

A Magyar Gázipari Vállalkozók Egyesülete, a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara együtt várja azoknak a fiatal szakembereknek, technikusi vagy szakképző iskolai tanulók jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat víz-, gáz- és fűtésszerelő szakmában az ifjú szakemberek nemzetközi versenyén, az EuroSkills St. Petersburg 2023 versenyen.

A következő EuroSkills-t Szentpéterváron, Oroszországban rendezik majd 2023. augusztus 16 és 20. között. Azoknak a fiataloknak a jelentkezését várják a versenyre, akik 1998. január 1. után születtek, vállalják a több fordulós válogató versenyeken való részvételt, és a szakmai támogatók, illetve a szakértők közreműködésével vezetett több hónapon át tartó felkészítést az általuk biztosított képzőhelyeken. Vállalják a nemzetközi versenyeken való részvételt. Előnyt jelent az alapszintű angol nyelvtudás (de, nem kötelező). A jelentkezési határidő: 2022. január 10.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában