Jeges családi piknik

2022.01.15. 11:00

Palacsintát, kakaót és teát osztottak Balatonalmádiban

Több mint hétszáz palacsintát osztottak szét a Nagycsaládosok Balatonalmádi Egyesületének lelkes önkéntesei a szervezet idei első eseményén a Jeges családi pikniken.

B. Virág Rita

Az önkéntesek, jobb oldalt Benedek Anna Fotó: a szervezők

Mint azt Benedek Anna, az egyesület vezetője lapunknak elmondta, szerették volna egy hangulatos, örömteli programmal indítani az új esztendőt, ezért hirdették meg a pikniket a jégpályára, amire nemcsak a szervezet tagjai, hanem bárki jelentkezhetett. A regisztráció gyorsan betelt, és így telt házat hirdettek aznap délutánra a korcsolyapályára. 


A nap az Almádiban élő, de Székesfehérváron sportoló Idrisz Szonja káprázatos jégtáncbemutatójával indult, aki ezután a sportág alapjaival is megismertette az érdeklődőket. A helyi Egészség Fejlesztési Iroda munkatársai a Sportolj és pörgess programmal arattak nagy sikert, különböző nyereményeket vihetett haza, aki a kereket meglódította. Akadt, aki kulacsot, mások törölközőt, csokit, müzliszeletet nyertek. Mindeközben a szervező egyesület önkéntesei palacsintát, kakaót és teát osztottak. Megtudtuk, több mint hétszáz darab finomságot faltak fel a korcsolyázástól kiéhezett kicsik és nagyok. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában