A választás tétje

2022.02.24. 22:00

Kuncze Gábor tartott fórumot Balatonfüreden

Kuncze Gábor politikus telt házas választási fórumot tartott a füredi közösségi házban, amit Benedek Szilveszter, az Egységben Magyarországért ellenzéki szövetség, Veszprém megye kettes számú választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje szervezett.

Kovács Erika

Kuncze Gábor szerint az ország kettészakadt

Forrás: Kovács Erika/Napló

Nagy Jenő helyi MSZP-elnök köszöntője után Benedek Szilveszter kiemelte, az április 3-i választás tétje, hogy visszaszerezzük az ország, a Balaton, a térség szabadságát. Szerinte Kuncze Gábor idején liberális demokrácia volt, ma egyoldalúság, ellenségkép. 

Kuncze Gábor elmondta, kiszolgáltatjuk hazánkat Oroszországnak, eladósodunk, amit unokáink fizetnek, gyógyulásra főként magánklinikán lehet számítani, indokolatlan a sok végkielégítés, korábban nem volt egy embernek több száz milliárdos vagyona, kell törvényes elszámoltatás, nálunk haltak meg a legtöbben a jáványban. Az ország kettészakadt, az eltérő vélemények miatt az emberek gyűlölik egymást, így családok is tönkremennek, nem számít a tehetség, a szorgalom, mindez akadályozza az ország fejlődését. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában